V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Smoothie maker Astoria

Delimano Astoria Smoothie Maker je odličen izdelek za mešanje sadja, zelenjave, jogurta in sladoleda saj deluje samo z enim dotikom. 

Smoothie maker Astoria
49,90 €
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 14 74
  • Već informacij
  • Podatki o izdelku
  • Dodatne informacije
  • Tehnične specifikacije
  • Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete
  • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij

Delimano Astoria Smoothie Maker je odličen izdelek za mešanje sadja, zelenjave, jogurta in sladoleda saj deluje samo z enim dotikom. 

Preberite več
Podatki o izdelku

Delimano Astoria Smoothie Maker je visokozmogljiv mešalnik za pripravo smoothiejev, s katerim boste prihranili čas in energijo. Primeren je za mešanje in sekljanje sadja ter zelenjave in pripravo sokov. Mešalnik z zelo ostrimi rezili iz nerjavečega jekla zmeša, zmelje in zdrobi prav vse, v samo nekaj sekundah: tako mehko ali zamrznjeno sadje, zelenjavo, kosmiče ali oreške.

Izdelku je priložena snemljiva plastenka, izdelana iz kakovostnih, zdravju prijaznih plastičnih materialov, brez BPA*. Priročnost plastenke se kaže predvsem v njeni vsestranski uporabi: na plastenko enostavno namestite mešalna rezila, zmešate svoj napitek, nato pa rezilo zamenjate s praktičnem pokrovčkom. Tako lahko vzamete svojo plastenko s seboj takoj, brez prelivanja že ste pripravljeni za na pot. Pokrov dobro tesni, ima poseben ustnik, ki se ga še posebej zapre, tako da se tekočina v plastenki ne poliva in jo lahko varno prenašate v torbi. Plastenka je oblikovana ergonomsko in jo lahko postavite v vse nosilce za steklenice v avtomobilih in na kolesih.

* BPA ali Bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih smol, epoksi smol in drugih izdelkov. Študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi.

Dodatne informacije
1. Motorno enoto postavite na ravno površino. 2. Raven del plastenke postavite na ravno površino, tako da je odprtina obrnjena navzgor. 3. V posodo dodajte priljubljene sestavine. Pazite, da s sestavinami ne presežete oznako 600 ml. Opomba: • Z mešalnikom lahko mešate tudi led. • Najboljše rezultate boste dosegli, če boste sestavine dodali v posodo po naslednjem vrstnem redu: tekočine, sveže sestavine, zamrznjeno sadje, jogurt in sladoled. • Aparat ima 300W.
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Teža 1.55 kg
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci