V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Stone Legend ponev za palačinke

Ponev za palačinke Delimano Stone Legend premera 24 cm je izdelana iz jekla, emajla in prevleke iz PRAVEGA KAMNA. S svojo površino proti prijemanju hrane in ravno pravim premerom vam bo pomagala ustvariti najboljše palačinke.
Stone Legend ponev za palačinke
17,98 €
Pokličite nas na: 080 14 74
  • Već informacij
  • Podatki o izdelku
  • Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete
  • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij
Ponev za palačinke Delimano Stone Legend premera 24 cm je izdelana iz jekla, emajla in prevleke iz PRAVEGA KAMNA. S svojo površino proti prijemanju hrane in ravno pravim premerom vam bo pomagala ustvariti najboljše palačinke.
Preberite več
Podatki o izdelku

Zlijte, obrnite in palačinke so tu

S ponvijo za palačinke Delimano Stone Legend lahko ustvarite popolne palačinke. Tradicionalni, naravni materiali za kuhanje, kot sta kamen in emajl, nudijo odlično razporeditev toplote, prevleka iz PRAVEGA KAMNA pa nudi površino proti prijemanju, ki je odporna na prske, kar je pri pripravi palačink izjemnega pomena. Ko je ponev pripravljena, nanjo preprosto zlijete testo, malce počakate, palačinko obrnete in že lahko uživate v njenem slastnem okusu.

Površina proti prijemanju hrane, ki je odporna na praske

Ponev za palačinke Delimano Stone Legend ponuja zaščito proti prijemanju hrane, obenem pa ne vsebuje PFOA ali drugih škodljivih kemikalij, ki so pogosto uporabljane pri tradicionalnih ponvah. Občutite prednosti:

  • Odlična odpornost na kemikalije in praske – pri pripravi palačink lahko uporabljate tudi kovinske kuhinjske pripomočke.
  • Trda, a gladka in neporozna površina, ki preprečuje, da bi se hrana prijela ali zažgala.
  • Naravni mineralni delci kamna in titana, ki ohranjajo okus in hranila.
  • Okolju prijazni materiali, ki so 100-odstotno primerni za recikliranje.
  • Odporne barve, ki ne zbledijo.
  • Pri uporabi na indukcijskem štedilniku bodite pazljivi, da posode ne pregrevate. Priporočljiva uporaba je na dveh tretjinah moči kuhališča.
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci