V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Postanite člani Kluba 5*

Vstopite v Klub 5*

Ali pa se prijavite

Postanite tudi vi člani Kluba 5*.

Za le 29,90€ ne boste nikoli več kupovali po rednih cenah!

Vstopite v Klub 5* 

Članstvo v Klubu 5* vam zagotavlja 12 mesecev ekskluzivnih klubskih ugodnosti!

Nakupujte in ob tem varčujte!

Vodilo Kluba 5* je, da za svoj denar dobite največ. S tem ne mislimo le na prihranke, temveč tudi na kvaliteto. Še danes postanite imetnik kartice Kluba 5* in pričnite varčevati, ob tem pa vas bomo razvajali skozi vse leto:

 • Najugodnejše cene in popusti kar do - 70%.
 • 5x letno boste prejeli katalog s skrbno izbranimi izdelki in novostmi za vso družino.
 • 20% popust na odeje Dormeo.
 • Bon v višini 20 € ob nakupu Dormeo ležišč.
 • 20% popust na Walkmaxx obutev.
 • 10% popust na Delimano izdelke.
 • 5% osebni popust, ki ga boste lahko koristili 1x mesečno na 1 ne-znižan izdelek*.
 • Prejeli boste kupon za brezplačno dostavo ob naslednjem nakupu nad 50€.
 • Darilo ob nakupu v mesecu, ko praznujete rojstni dan.
 • Občasno prejemanje kuponov s popusti in ekskluzivnimi ponudbami zunanjih partnerjev.
 • Ugodnosti Kluba 5* so prenosljive.
 • 30 dnevna garancija na zadovoljstvo, tako da bo vsak vaš nakup resnično brezskrben.
 • Darilo ob pristopu med imetnike kartice Kluba 5*.

*Popusti, ugodnosti kuponi in darila se ne seštevajo

 
 

Če ste že član, lahko svoje članstvo omogočite v razdelku »Moj račun« in tako začnete uživati v vseh prednostih. Kliknite tu in se vpišite ali registrirajte ZDAJ!

 

Kaj je Klub 5*?

Klub 5* je klub zvestih kupcev, katerim omogočamo ugodnejše nakupe in posebne ponudbe, ki so na voljo ekskluzivno samo članom kluba. To je klub, ki vam daje več!

 

Zakaj postati član Kluba 5*?

Zagotavljamo najnižje cene
Zagotavljamo vam najnižje cene v Sloveniji, vedno sveže ponudbe in darila. Če najdete enak izdelek v Sloveniji po redni ceni, ki je nižja, kot jo oglašujemo mi, vam v primeru nakupa pri nas vrnemo razliko v kupnini.

100% garancija na zadovoljstvo
V kolikor z nakupom ne boste zadovoljni, nam lahko nepoškodovan izdelek, brez vidnih znakov uporabe, vrnete v roku 30-tih dni od prejema in vrnili vam bomo denar.

Darilo ob včlanitvi ter ob rojstnem dnevu
Ob včlanitvi in podaljšanju članstva prejmete praktično darilo. V kolikor nam zaupate še vaš datum rojstva vam k naročilu,  v mesecu praznovanja rojstnega dne (od prvega do zadnjega dne v mesecu), priložimo praktično darilo.

Ugodnosti članov Kluba 5* so prenosljive
S člansko izkaznico Kluba 5* ne boste prihranili samo vi ampak tudi vaši najožji družinski člani. Vam in vašim najbližjim ne bo več potrebno kupovati po rednih cenah.

Prijazni in usposobljeni svetovalci
Svetovalci so vam pripravljeni v vsakem trenutku priskočiti na pomoč, izbrati pravi izdelek in pomagati rešiti težave. Na voljo so vam vsak delavni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 uro ter v soboto in nedeljo med 8.00 in 16.00 uro. Pokličite nas na brezplačno številko Kluba 5* - 080 70 75.

 

Kako se lahko včlanim v Klub 5*?

 Povsem enostavno se lahko včlanite in začnete uživati v prednostih Kluba 5*

Kliknite tu in kartica bo avtomatsko dodana v košarico. Nakup lahko zaključite tako, da pokličete agenta v našem klicnem centru ali pa plačate s kreditno kartico.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pa če bi z nami želeli deliti svoje misli in predloge, nam lahko pišete na e-poštni naslov ali pa obiščete eno od naših prodajaln in za pomoč poprosite prodajalca. Pokličete nas lahko tudi na brezplačno številko, namenjeno članom Kluba 5*: 080 70 75.

 

Zakaj imajo člani radi Klub 5*?

O izkušnjah naših zadovoljnih članov lahko preberete več spodaj:

Elizabeta Prijac:

"Že dolga leta kupujem. Že 10 let, če ne več. Sem zelo zadovoljna, saj imam kot članica Kluba 5* popuste. Vsakdo rad plača manj, kot je redna cena."

Emilija Kumer:

"Zelo sem bila vesela vašega obvestila, da sem bila nagrajena, saj se mi to še ni zgodilo. Vaši izdelki so kvalitetni, že večkrat sem jih kupila, nazadnje vzglavnike, na katerih se super spi.

Hvala za nagrado in veliko uspehov še naprej.. Že 10 let, če ne več."

Janez Marc:

"Prihranil sem še kar. Okoli 700 do 800€. Nekje tu če ne še več. Se kar prihrani pri vas. In tudi, kar me sprašujejo ljudje, kak sem zadovoljen. Jaz rečem, da sem zadovoljen, zelo hudo dobro ne."

Danica Matjašič:

"Članica sem že drugo leto. Pravzaprav kupim kar rabim. Enoleto je minilo in sem se pol spet odločila. Sem rekla nekaj takega kar vem da mi pride prav."

Ida Pilko:

"Vaši izdelki so me najbolj prepričali. Od posode do posteljnine do vzglavnikov z vsem se zadovoljna. Rada imam tudi akcijske cene. Popuste, ki jih dobim, bone. In sem zelo zadovoljna. Ne morem, da bi naredila slab komentar. Lahko bi rekla, da sem prihranila 500€. To sem res zadovoljna."

Nataša Bošnjak:

"Jaz sem članica že 4 leta, zaradi teh popustov in vse je v redu."

Vladimir Koritnik:

"Član kuba sem že 3-4 leta. Zadovoljni smo, zato tudi radi prihajamo v trgovino in tudi kupujemo na spletu. Če samo danes računam sem enih 300€ prihranil. Generalno sem zadovoljen, ker so vaši prodajalci in prodajalke dobri. In tudi po telefonu, ko vaši kličejo, so zelo prijazni in radi pomagajo."

Darinka Ratajc:

"Jaz sem kar zadovoljna. Večkrat obiščem vašo trgovino tu na Ptuju. Velikokrat me tudi pokličejo po telefonu tako, da redno sodelujem in tudi redno kupujem. Vedno je nekaj ceneje, vedno je kakšno darilce zraven tako da se kar pozna, da smo člani kluba. Tudi naši člani uporabljajo kartico ja. Mi smo kar na eni."

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci