V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Paleo piščančji kari

Čas kuhanja : 45 minut
Čas priprave : 45 minut
Total time : 45 minut
Sestavine:
  • pločevinka kokosovega mleka
  • curry pasta
  • korenje, par kosov
  • dve bučki
  • zelena koleraba
  • ingver v kosu
  • piščanec
  • začimbe
Priprava:

Priprava: Dve žlici curry paste (zelene) daš v vroč lonec, da zadiši. Brez maščobe.

Dodaš pločevinko kokosovega mleka, nekaj naribanih korenčkov, dve na drobno nasekljani bučki, malo zelene kolerabe na kocke narezane. Centimeter ingverja naribaš in vržeš v pisker. Dodaš pol male žličke mlete kumine in pol male žličke česna v prahu. Streš par zrn koriandra in dodaš v župo. Ko vse skupaj zavre, dodaš piščanca, ki si ga skuhal ločeno (meso in voda). Fino je, da so kosi, ki imajo kosti (vrat, perutničke, kračice), da jih kuhaš dolgo in nato preden daš v pisker ločiš od kosti. Koža gre stran!

Potem pustiš, da na nizkem ognju vre 15 do 20 minut.

Avtorica paleorecepta: Sergeja Oštir

Več o paleo dieti preberite tukaj.

Avtor : Sergeja Oštir

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci