V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Pica Chicago

Pica Chicago
Čas kuhanja : 20 minut oz. manj
Čas priprave : 20 minut oz. manj
Skupni čas : 20 minut oz. manj
Sestavine:
  • 1/2 skodelice moke
  • 1/2 skodelice koruznega zdroba
  • 1 žlička sladkorja
  • 1 žlička soli
  • 1 skodelica neslanega masla
  • 1 zavojček suhega kvasa
  • 1 skodelica tople vode
  • Salama
  • Sir mocarela
  • 1 čebula
  • Gobe
  • Paradižnikova omaka
  • Parmezan
Priprava:

Navodila:

V skledi zmešajte moko, koruzni zdrob, sladkor, sol, maslo in kvas. Dodajte vodo in pripravite testo.

Polovico testa razvaljajte v krog, ki je malce večji od pekača. Namestite testo v pekač.

Prekrijte ga z eno plastjo salame. Naribajte sir mocarela in ga potresite čez salamo. Čez sir potresite še gobe, narezane na rezine, in čebulo. Prekrijte s še eno plastjo salame.

Tudi drugo polovico testa razvaljajte v krog in z njim prekrijte pico. V zgornjo plast testa naredite majhne luknjice in prelijte s paradižnikovo omako. Pekač prekrijte z aluminijasto folijo.

Pečico segrejte na 220 °C in pico pecite 20 minut. Po vrhu potresite s parmezanom in postrezite.

Avtor : Delimano

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci