V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite

Sarajevski čevapčiči

Sarajevski čevapčiči
Čas kuhanja : 45 minut
Čas priprave : 45 minut
Skupni čas : 45 minut
Sestavine:
  • 1 kg govedine (meso pod vratom)
  • 2 dag soli
  • 2 so 3 stroke česna
  • 1 do 2 dcl vode
Priprava:

Postopek

Potrebno količino govedine narežite na manjše kose, enakomerno posolite in nato shranite v hladilnik za 48 ur.

Pripravite “česnovo vodo” , ki je narejena iz 2 do 3 strokov česna zmešanega z 1 do 2 dcl vode. Pripravljeno mešanico pustite v hladilniku 24 ur.

Ko je meso v hladilniku odležalo 48 ur, z aparatom za mletje mesa, zmeljite meso in dodajte “česnovo vodo”, ki je v hladilniku obstala 24 ur.

Meso zdaj še dvakrat zmeljite.

Namesto govedine lahko uporabite jagnjetino ali ovčetino v razmerju 3:1.

Avtor : Delimano

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci