V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

 

Posoda Stone Legend

Linija posode Stone Legend je s svojo kombinacijo emajla in prevleke iz pravega kamna edinstvena na tržišču in združuje tradicionalen pridih z modernim videzom in vzdržljivostjo. Odlična je za vse, ki radi kuhajo na naraven način in z manj maščob in je ponosen prejemnik nagrade Best Buy v kategoriji kuhinjske posode za pripravo hrane.

 • Razprodano!
  Samo še 0
  Otroški lonček - pikapolonica, mucek ali ringaraja

  Otroški lonček - pikapolonica, mucek ali ringaraja

  Otroški lončki, ki jih bodo malčki nedvomno oboževali, so narejeni posebej z mislijo na otroke z igrivimi in brezskrbnimi motivi muck, pikapolonic in z motivom ringaraja. V njih boste brez težav pripravili otroške porcije kakava, vroče čokolade ali mlečnega riža. Primerni za vsa kuhališča, tudi za indukcijo in pečico. Operete jih lahko v pomivalnem stroju.
  Od 4,99 € Navzgor od
  Ogled izdelka
 • Razprodano!
  Samo še 0
  Stone Legend Vok

  Stone Legend Vok

  Dodajte pridih Azije vaši Stone Legend zbirki. Trpežen in resnično vsestranski, za pripravo različnih dobrot, od različno praženih dobrot do soparjene zelenjave, omake in še več… Vok s premerom 28 cm s prevleko proti prijemanju iz pravega kamna je preprost za čiščenje in odporen na kemikalije in praske.
  29,98 €
  Ogled izdelka
 • Razprodano!
  Samo še 0
  Ovalni pekač Stone Legend

  Ovalni pekač Stone Legend

  Ovalni pekač ni le navaden pekač – uporabite ga lahko za pripravo jedi na štedilniku in tudi v pečici. V njem lahko kuhate, pečete, segrevate ali servirate jedi. Poleg tega pa lahko ta inovativni pekač uporabite kot pekač in pokrov oziroma kot dva ločena pekača. Brez dvoma bo nadomestil kar nekaj starejših in manj uporabnih posod, ki so vam do zdaj v kuhinji le zavzemale prostor.
  59,98 €
  Ogled izdelka

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci