V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Aparat za sladoled Joy

Photo
Video

Z aparatom za sladoled Joy boste v svežem in okusnem domačem sladoledu, zmrznjenem jogurtu ali sorbetih uživali v manj kot 40 minutah. Preprosto dodajte sestavine in počakajte. Aparat bo opravil delo namesto vas, sladoled pa bo tako mehak ali kompakten, kot ste želeli. Čas zamrzovanja sklede: 10 ur. Prostornina: 1,2 L.

Aparat za sladoled Joy
39,90 €
Izberite možnost
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 14 74
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične specifikacije
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Z aparatom za sladoled Joy boste v svežem in okusnem domačem sladoledu, zmrznjenem jogurtu ali sorbetih uživali v manj kot 40 minutah. Preprosto dodajte sestavine in počakajte. Aparat bo opravil delo namesto vas, sladoled pa bo tako mehak ali kompakten, kot ste želeli. Čas zamrzovanja sklede: 10 ur. Prostornina: 1,2 L.

Preberite več
Podroben opis

Ni ga čez domači sladoled

Kupljeni sladoledi vsebujejo različne aditive, ki lahko škodujejo vašemu zdravju. Z aparatom za sladoled Joy lahko hitro in enostavno pripravite številne sladoledne sladice za celotno družino. Preprosto zamrznite zamrzitveno skledo čez noč, dodajte svoje najljubše sladice (sadje, jogurt, koščke čokolade, pražene oreščke) in se razvajajte z zdravimi, doma pripravljenimi sladolednimi dobrotami.

Dovolj velik za vso družino

Trdna posoda z veliko zamrzitveno skledo kapacitete 1,2l vam s preprostim klikom na gumb zagotavlja pripravo 800 ml svežega in zdravega sladoleda, brez aditivov in konzervansov. Nedrseča podloga na dnu aparata zagotavlja, da aparat med delovanjem ostane trdno na svojem mestu, prozoren pokrov na posodi pa omogoča, da lahko spremljate pripravo svojega najljubšega sladoleda.

Delimano Joy Ice Cream Maker
Dodatne informacije

Navodilo za uporabo naprave:

Priprava sladoleda

Še posebej dobre rezultate boste dosegli, če bosta hladna posoda in pripravljena sladoledna zmes dobro ohlajena. Tako bo tudi čas priprave krajši.

Ko je sladoled pripravljen je mehak in ga zlahka jemljete z žlico. Najboljši je, ko je postrežen svež.  

Ne pozabite: če dodate alkohol, je sladoled mehkejši.

24 ur prej: - postavite hladno posodo v zamrzovalnik.

Posodo naj bo shranjena pri temperaturi – 18 °C ali nižji najmanj 24 ur, preden začnete pripravljati sladoled.

PREVIDNO!

 1. Hladilno posoda mora biti pred vstavitvijo v zamrzovalnik popolnoma suha..
 2. Hladilno posodo vstavite v vrečko.
 3. V zamrzovalnik jo postavite pokonci in naravnost.
 4. Hladilno posodo lahko položite v predal zamrzovalnika, katerega globina znaša najmanj 15 cm.
 5. Če bo hladna posoda vedno v zamrzovalniku, boste lahko kadarkoli pripravili sladoled.

Postopek priprave sladoleda

1. Postavite nosilno posodo v zamrzovalnik 24 ur pred uporabo.

2. Vklopite napravo v vtičnico.

3. Vklopite gumb za delovanje naprave.

4. Pokrijte posodo s pokrovom z mešalno lopatko in ga pričvrstite.

5. Natočite pripravljeno tekočo mešanico skozi dozirno odprtino v pokrovu. Pazite, da je hladna posoda napolnjena do največ 4 centimetre pod robom. Med zamrzovanjem zmes zraste in zahteva več prostora.

6. Pustite, da naprava meša sestavine od 15 do 40 minut oz. do želene gostote sladoleda.

7. Izključite napravo s pritiskom na tipko vklop/izklop, izklopite napravo iz vtičnice in odprite pokrov.

8. Mešanico sladoleda postavite kar v posodi v zamrzovalnik za pol ure in sladoled je že pripravljen za uživanje.

PREVIDNO:

1. Za zajemanje pripravljenega sladoleda ne uporabljajte ostrih ali trdih pripomočkov, saj lahko poškodujejo notranjost hladne posode. Namesto teh raje uporabite gumijaste, silikonske ali lesene lopatice in žlice.

2. Aparata za sladoled nikoli ne puščajte brez nadzora. Čas priprave jel lahko tudi bistveno krajši, odvisno od količine, sestavin (npr. alkohol) in sestave. Zmes lahko postane zelo trda in tako ustavi mešalno lopatico. V tem primeru aparat takoj izključite.

Med pripravo sladoleda aparata ne vklapljajte in izklapljajte. Sicer lahko zmes primrzne na hladilno posodo in ustavi mešalno lopatico.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu. O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci