V košarici nimate izdelkov.

Poskusi
Delitem

Delimano DeliTeam

Spoznajte DeliTeam!

Znani so člani najboljšega 'foodie' projekta ta hip. Druži jih ljubezen do kuhanja, ustvarjanja v kuhinji in veselje do deljenja svojih kuharskih mojstrovin na družbenih omrežij.

Poleg zabave v dobri družbi, bodo v sklopu projekta pridobili izkušnje s fotografiranjem hrane, pripravo video receptov in znanje kako zgraditi močno skupnost na družbenih omrežjih. Vse to na treh izobraževalnih dogodkih polnih različnih presenečenj, izzivov in izobraževalnih vsebin s Patricio Pangeršič, Jernejem in Majo Zver (Jernej Kitchen) in Barbaro Kvas (Sit Fit).

 
 • Tamara Lesinšek (T as Tasty)

  Tamara rada ustvarja nekaj okusnega, hrano fotografira in jo z veseljem poje ter pripravljeno deli na spletu, v inspiracijo drugim ter spodbudo, da več kuhajo doma. Ugotavlja, da ji je že od nekdaj najbolj všeč italijanska kuhinja (njoki, testenine, rižote, pice,…), vendar večkrat preizkuša tudi nove okuse in ima rada raznolikost. Ko je, uživa, zato ima takrat rada mir. To pa je zadnje čase kar redka priložnost, saj je tudi mama dveh malih fantov, s katerima na novo spoznava radosti življenja. Njeno kulinarično ustvarjanje lahko vidite na blogu www.tastasty.com, prisotna je tudi na Facebook-u @tastastyportal, vendar je zadnje čase najbolj aktivna na Instagramu @t_as_tasty.

 • Maja Šauperl (Foodistraction)

  Maja je stara 23 let in v prostem času najraje kuha in peče ter objavlja svoje jedi in recepte na Instagram profilu @foodistraction. Zelo rada si postavlja kuharske izzive in zmeraj poizkuša narediti nekaj novega. Teži k temu, da je njena jed pripravljena s čim bolj sezonskimi sestavinami in da priprava same jedi ni prezahtevna. Najraje pripravlja sladice, od glavnih jedi, pa najraje kuha jedi iz testenin, piščanca in zelenjave. Pravi, da jo ustvarjanje v kuhinji sprošča in ob tem neizmerno uživa.

 • Klavdija Kokalj (Sladke Petke)

  Klavdija je avtorica pretežno kulinaričnega bloga Sladke Petke, http://sladke-petke.si. Kuhanje je njena strast, oaza miru, kamor pobegne pred stresnim vsakdanjikom. Z izpostavljanjem na blogu in objavljanjem receptov, želi sporočiti vsem, da kuhanje ni domena starejših gospodinj z zamaščenim predpasnikom in mrežico za lase, temveč tudi modernih in urejenih karieristk. Kot je sama. Na blogu najdete pester nabor receptov, od tistih tradicionalnih, do inovativnih in takih, ki so odraz samo njenih izkušenj in domišljije. Varno se počuti v zavetju sladkih dobrot in domačih jedi.

 • Klara Rutar (H3althyland)

  Klara Rutar je študentka, stara 20 let iz majhnega mesta po imenu Tolmin. V prostem času se rada ukvarja s športom, še posebej s tekom, hkrati pa ima tudi strast do kuhanja. V kuhinji večino časa rada eksperimentira, zato se na njenem krožniku včasih pojavijo nenavadne kombinacije, ki pa ne razočarajo. Zelo rada kuha tudi za druge, veliko ljudi jo pozna po proteinskih palačinkah in kuhanih ovsenih kosmičih, ki jih lahko naredi na 100 različnih načinov. Svoji najljubši aktivnosti je združila tudi na Instagramu, kjer jo najdete pod imenom h3althyland. Na svojem profilu piše o zdravem načinu življenja in preprostih zdravih obrokih, ki so dostopni vsem ljudem.

 • Tamara Bastarda (Drzna dekleta)

  Tamara je stalno na lovu za novimi izzivi. Poklicno opravlja eno najlepših služb na svetu, in sicer je vzgojiteljica predšolskih otrok. V prostem času pa jo boste našli med knjigami, v kuhinji, v naravi ali s kamero v eni roki, ko dnevne utrinke lovi v video vsebine za YouTube kanal Drzna dekleta. Ena izmed njenih najljubših vsebin na kanalu so zagotovo vlogi s kulinarično noto. Najbolj samozavestno se počuti pri peki raznih sladic (razen krofov, haha), nič pa se ne brani specialitet, ki jih pripravijo drugi. Svoje recepte in življenje vedno začini z neomajno količino pozitivne energije, dobre volje in optimizma.

 • Sandra Salihović (Mavrica okusov)

  Sandra ustvarja pod imenom Mavrica okusov. Obožuje hrano. Preprosto a drugače pripravljeno, zdravo, tudi sladko in predvsem mavrično. Obožuje odkrivanje novih okusov in kombinacij. Njen najljubši obrok je zajtrk, ker ji nikoli ne zmanjka idej. Avokado in sladoled sta »life«.  Ne pije kave, obožuje pa čaje in sveže stisnjene sokove. Rada ima umetnost. Poleg kuhanja še slikanje, glasbo, ples. »Sem otrok poletja in sonca,« pravi. Njen najljubši kanal za komunikacijo in objavljanje dobrot je Instagram. Rada vloga in obožuje Insta storije. ;)

 • Polona Klančnik (PolaBekeraj)

  Polona Klančnik je foodie navdušenka, ki deluje pod blagovno znamko PolaBekeraj. Ustanovila je šolo D(r)oživetja, in izjemno ponosna je, da se je šoli priključil tudi Erik Bačar, izjemni poznavalec peke z drožmi. Tečaje izvajata po celi Sloveniji. Njena strast je kruh in kolači, torte, pecivo, narejeno z drožmi. Njena duša je najsrečnejša v kuhinji, kjer pa ji pri razmetvanju moke pomagata njena mala kuharja Ava in Jon. "Mi imamo vsak dan praznik, saj je naše stanovanje ves čas okrašeno z moko", se rada pošali. Na Instagramu ima slogan "Between motherhood and fashion is sourdough passion," kar pove vse o njej. Rada razvija nove recepte in obožuje kuharske knjige. Zanjo je najlepše darilo nekaj, kar je povezano s kuhinjo. Na Facebooku skupaj z Erikom Bačarjem vodi skupino D(r)oživetje, kjer lahko najdete ogromno nasvetov o peki z drožmi. PolaBekeraj je tista foodijevka, ki ji srce zaigra samo da vstopi v kuhinjo. Kako bo Delimano vpeljala v svojo kuhinjo pa boste videli.

 • Maja Kostanjšek in Mario Sambolec (SunnySideUp Eats)

  Maja in Mario, obožujeta hrano in sovražita diete. Za večurno okraševanje tort nimata časa. Sta zaposlena, a vendar vsak dan sama pripravljata obroke. Imata omejen mesečni proračun, a je njuna prehrana vsak dan zdrava in hranilna. Združila sta kreativnost in znanje o prehrani. Maja kreira recepte, Mario jim kot nutricionist z desetletnimi izkušnjami daje strokovno podporo. Recepti in njuni triki, ki jih razkrivata, gredo z roko v roki s hitrim tempom življenja. Vsakodnevno in dolgoročno je izziv razmišljati o nakupih, o pripravi hrane in o kuhanju. Če želimo biti zdravi, pa moramo prave stvari početi dolgoročno. Navdih in recepte pripravljava onadva, vi pa si na enostaven, zdrav in hiter način pripravite hranljive in okusne obroke.

 • Petra Hudomalj

  Beseda, ki Petro spremlja že od malih nog, je USTVARJALNOST. Ko je prerasla ustvarjanje iz papirja, gline, plastelina… jo je mami navdušila nad peko slaščic. Njuno ustvarjanje je bilo vedno razdeljeno na dva dela: mami peče in pospravlja (še prej nakupi vse sestavine :)), Petra pa dokončno oblikuje in dekorira ter na koncu pobere zasluge :). Sčasoma je izstopila iz svoje »comfort zone« in začela eksperimentirati z drugimi načini priprave hrane, predvsem vegansko in presno prehrano. Glede na to, da je trenutno najbolj redna gostja v njeni kuhinji šestmesečna hči, je pozorna na raznolikost sestavin v prehrani in komaj čaka na pridelke iz svojega vrta. Svoje kulinarično ustvarjanje je začela deliti na Instagram profilu, kjer ji odzivi njenih sledilcev predstavljajo dodatno motivacijo.Petra pravi, da ji bo sodelovanje pri projektu DeliTeam nedvomno predstavljalo dodatni izziv na njeni kulinarični poti.

Tina Bolta – Bor mašina za punce

Tina je po izobrazbi magistrica komunikologije, s srcem in mislimi pa vedno nekje v svetu hrane. Pred leti so s prijateljicami aktivno ustvarjale blog Bor mašina za punce, kamor sama še danes vedno pogleda za najljubše recepte, hkrati pa na tem mestu tudi deli vse, kar ji trenutno ob dveh malih otrocih na porodniškem dopustu uspe skuhati. Trenutno najraje kuha sledeče: sezonsko, zdravo, hitro in predvsem tako, da si lahko pripravi za nekaj dni vnaprej.

DeliTeam priporoča

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci