V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Aparat za palačinke Utile

Aparat za palačinke Utile poskrbi za popolno pečene palačinke v le nekaj sekundah - vsi bodo navdušeni nad okusnimi in enakomerno pečenimi palačinkami. Kupite ga zdaj in navdušite prav vse s svojimi popolnimi palačinkami. 

 

Za več idej pa kliknite TUKAJ in si prenesite brezplačno e-knjižico z več kot 25 izvirnimi idejami za slastne in zdrave palačinke.

Aparat za palačinke Utile
24,90 €
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 14 74
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Aparat za palačinke Utile poskrbi za popolno pečene palačinke v le nekaj sekundah - vsi bodo navdušeni nad okusnimi in enakomerno pečenimi palačinkami. Kupite ga zdaj in navdušite prav vse s svojimi popolnimi palačinkami. 

 

Za več idej pa kliknite TUKAJ in si prenesite brezplačno e-knjižico z več kot 25 izvirnimi idejami za slastne in zdrave palačinke.

Preberite več
Podroben opis

Brezplačna knjižica z več kot 25 recepti za slastne in zdrave palačinke

Pripravite pisane, zdrave in popolno pečene palačinke! Prenestite BREZPLAČNO knjigo receptov in navdušite z rožnatimi, zelenimi ali črnimi palačinkami, za zajtrk, kosilo ali večerjo, za sladokusce in tiste, ki imajo raje meso in zelenjano. KLIKNITE TUKAJ IN PRENESITE BREZPLAČNO KNJIGO.

Popolno pečene palačinke v le nekaj sekundah

Vsi imajo radi tanke, rahle, popolno pečene palačinke - pa naj bodo za nedeljski zajtrk z družino ali pa del večjega obroka.

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker poskrbi za popolno pečene palačinke v le nekaj sekundah - vaši najdražji bodo navdušeni nad izobiljem okusnih pregreh.  Palačinke lahko napolnite s sladoledom ali pa jih namažete z marmelado, medom, javorjevim sirupom ali dekadentno čokolado ter tako poskrbite za razkošno sladico, ki se je vaši gostje ne bodo nikoli naveličali.

Zakaj se boste zaljubili v aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker?

 • Hitro delovanje. Manj časa v kuhinji ter več časa za prijatelje in družino.
 • Brez zažganih ali strganih palačink.  Prav vsi bodo navdušeni nad vašimi palačinkami.
 • Peka palačink ne zahteva uporabe masla ali olja. Vaše palačinke bodo zdrave, a še vedno okusne.
 • Po peki se vam ne bo treba ukvarjati z maščobo in umazanijo. Izjemno enostavno čiščenje.

Odlični rezultati prav vsakič - ugibanj pri pripravi ne bo več

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker se segreje enakomerno in popolno, zato palačinke vedno peče na optimalni temperaturi. To pomeni, da so palačinke vedno spečene popolno, zato vam med pripravo ni treba ugibati, ali vam bodo palačinke uspele. Nič več zažganih ali strganih palačink ... samo odlične, okusne, enakomerno pečene palačinke.

Za peko ne potrebujete olja ali masla - nič več lepljive umazanije!

In še najboljša novica od vseh: aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker za peko ne zahteva olja ali masla, zato predstavlja izbiro za zdrav življenjski slog, ki pozitivno vpliva na vaše srce in linijo. Prepričani pa smo tudi, da ne boste prav nič pogrešali čiščenja umazanije, ki običajno nastane ob peki palačink! Delimanova plošča za pečenje s prevleko proti prijemanju zagotavlja, da bo čiščenje resnično izjemno enostavno.

Kako deluje?

Električna ponev, oblikovana prav za peko palačink

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker je oblikovan posebej za peko popolnih palačink - hitro, čisto, enostavno in brez vonja. Električna ponev ne zahteva uporabe pečice ali ponev, zato je čiščenje hitro in enostavno.

Plošča za pečenje s premazom proti prijemanju hrane deluje kot plošča za namakanje

Vse, kar morate storiti, je, da obrnete ploščo za pečenje s premazom proti prijemanju, jo nežno namočite v testo, nato pa aparat za peko palačink spet obrnete s pravo stranjo navzgor za nekaj sekund, da se palačinke spečejo. Plošča za namakanje je del kompleta!

Optimalen nadzor gretja in ročaj, ki ostaja hladen

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker ima avtomatski termostat, ki skrbi za optimalen nadzor temperature, ter ročaj, ki vedno ostaja hladen in tako preprečuje opekline.

Odlična rešitev za moderne družine s polnim urnikom

Ta praktičen aparat za peko palačink je odlična rešitev za družine, ki so preveč zaposlene, da bi imele čas ali energijo za zapletene obroke, po katerih ostane v kuhinji pravi kaos. Z aparatom za palačinke Delimano Utile Pancake Maker lahko pripravite kupe popolno pečenih palačink v le nekaj sekundah umazanije in nereda! 

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker je primeren za:

 • Zaposlene družine, ki želijo pripraviti hitre, enostavne, hranljive, okusne in polnovredne obroke.
 • Vse, ki iščejo električni aparat za peko palačink, ki ga lahko uporabijo, medtem ko se na štedilniku kuha večerja.
 • Vse, ki iščejo hitro in enostavno rešitev, ki ne zahteva veliko pospravljanja.
 • Izjemno darilo za vse kuharje, ki želijo navdušiti svoje goste s popolno pečenimi palačinkami in kulinaričnimi umetninami.

Tehnični podatki:

 • Premer: 20 cm
 • dolžina kabla: 75 cm
 • Velikost aparata: 38 x 20 x 4,8 cm
 • Moč: 800 W
 • Premaz: proti prijemanju hrane
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije Moč: 800 W
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (American Express)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico American Express. V tem primeru vam nudimo plačilo od 2 do 6 obrokov.

Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 1 mnenj

5

1 mnenje/-a

1 izdelkov

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

bX

www.delimano.si

17. 10. 2017

Top izbira za oboževalce palačink!
Res dober produkt: palačinke naredi ravno prav debele, ni treba skrbeti glede odvečne mase, brez grudic, in res hitro je pečeno.

Toplo toplo priporočam nakup.

1 izdelkov

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci