V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Najmlajši kuharski mojster, Lojze Čop

Ambasador tradicionalne slovenske kuhinje “z njive na krožnik”. Zagovornik in ljubitelj posode Delimano.

Lojze Čop je kuharski mojster, ki predstavlja 3. generacijo gostincev v družini s tradicijo od leta 1964. S ponosom nam pove, da se je že kot otrok pri babici navduševal nad pripravo tradicionalne slovenske kuhinje, v kateri je našel svojo strast in veselje. Leta 2011 je postal najmlajši kuharski mojster. Lojze daje velik poudarek kakovosti in lokalnemu izvoru sestavin ter sezonskim specialitetam, ki so osnova njegovih jedi. Eno izmed teh, dragi bralci, tokrat deli tudi z vami.

Ne glede na priložnosti, ki se mu odpirajo in kljub lokaciji v hribih, ki ni tipično poleg avtoceste ali v središču mesta, je za ljubitelje slovenske kuhinje leta 2013 postavil novo veliko gostilno v Podkumu: Hišo domačih okusov Pr Čop.

Veliki ljubitelj posode Delimano, navdušenje deli tudi z vami:

»Posodo Delimano sem preizkušal tudi v kuhinji in včasih z njo res grdo ravnal, pa se je obnesla. Najbolj mi je bilo všeč to, da se hrana nikoli ni prijela, tudi če sem delal s kritičnimi sestavinami. Ko sučeš hrano v ponvi se zelo lepo meša. Videz posode je lep - zunanjost in notranjost. Pohvalil bi tudi sam termostat, ki se obarva rdeče in tudi toplota se lepo razporedi, zato je uporaba veliko lažja, saj točno veš, kdaj je posoda segreta. Tudi čiščenje je povsem enostavno, najlažje jo je obrisati s papirnato brisačo.«

Tušev program zvestobe

Tušev program zvestobe

Zbirajte točke zvestobe in prihranite 50% pri nakupu posode Stone Legend

Katere izdelke priporočam

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci