Dobrodošli v najboljši kuhinji sveta:

vaši domači kuhinji

Praznujte življenje s slastno doma pripravljeno hrano z Delimanom!

Ali preprosto obožujete hrano? Ste zaljubljeni v njen vonj, barvo, teksturo in še prav posebej v samo kuhanje? Pri Delimanu delimo vaše navdušenje. Za nas je hrana praznovanje življenja, čarovnija v kuhinji, ki našo domišljijo popelje tja, kjer nič ni nemogoče. In verjamemo, da je najboljša hrana ustvarjena prav v vaši domači kuhinji. Vsak domač obrok, pripravljen z babičinim receptom, strastjo in predvsem ljubeznijo, je boljši od vsake restavracije z Michelinovo zvezdico.

Stvari, ki so nam skupne? Strast do kuhanja

Pri Delimanu razumemo strast do kuhanja, ki se ji preprosto ni moč upreti, zato smo ves svoj trud posvetili temu, da vam ponudimo prav vse, kar potrebujete in želite za vašo vsakodnevno kuho in za tiste posebne dni, ko želite pripraviti nekaj posebej slastnega.
 
To je naša zgodba.

Kako se je vse skupaj začelo ...

Leto 2010

Naša zgodba se je začela leta 2010 z idejo o izdelovanju visoko kakovostne kuhinjske posode za bolj zdravo kuhanje, izdelane iz naravnih materialov.

Najprej je naša ideja obsegala le linijo keramične posode, a z veliko vneme in ljubezni smo prisluhnili željam kupcev in začeli razvijati vse več odličnih izdelkov za kuhinjo in jedilnico. 

Danes ponujamo več kot 100 izdelkov. Še več jih je na poti.

Delimano danes

Delimano se danes osredotoča na vas, na vaše želje in na strast do kuhanja, ki se ji ni moč upreti.

Naš cilj je, da postanemo vrhunska znamka kuhinjskih izdelkov v Evropi, ki ponuja premišljeno oblikovane, tehnološko napredne, inovativne in kreativne kuhinjske rešitve, ki zagotavljajo zdravo in okusno izkušnjo kuhanja.

Ali na kratko: tu smo, da ustvarjamo najboljše izdelke za aktivno, zdravo življenje.

In to tudi v resnici mislimo.

Delimano: inovator in ustvarjalec trendov

Vloga kuhanja v našem vsakdanjem življenju se je v zadnjem desetletju drastično spremenila: čeprav smo ljudje bolj zasedeni kot kadarkoli poprej in iščemo priročne rešitve, se pojavlja tudi vse več domačih kuharjev in navdušencev nad kulinariko, ki želijo očarati svoje goste in pripravljati zdravo hrano. Rešitev, ki ustreza obema trendoma? Tehnologija, seveda.

Pri Delimanu smo prav vse stavili na razvoj novih idej na področju vrhunske, moderne kuhinjske posode.

Naši strokovnjaki s področja kuharskih tehnologij ustvarjajo rešitve na ključ v obliki kompleksnih dizajnov moderne kuhinjske posode, ki se ne more primerjati z nobeno drugo na svetu.

Delimano Trilogy: unikatna kuharska rešitev.

Delimano Trilogy je naš lasten izum, ustvarjen, da izpili naš način kuhe in našim strankam ponudi najbolj zdravo izkušnjo kuhe. Posoda Trilogy je izdelana iz aluminija in keramične prevleke, poleg tega pa ponuja revolucionarnih 9 lukenj, ki omogočajo prosto kroženje vročega zraka pod pokrovom.  Vroč zrak kroži okoli hrane in zagotavlja, da je kuhana enakomerno in popolno.

Tako lahko hrano skuhate z le kapljico olja in hitreje kot z običajnimi metodami.

Gre za resnično izjemen izum, ki ga preprosto morate preizkusiti.

Oglejte si ga tu

Majhni gospodinjski aparati Delimano - najdemo rešitev za prav vsako kuhinjsko težavo

Vemo, da kuharji preprosto obožujejo svoje kuhinjske naprave. Zato smo prav posebno pozornost namenili razvoju odličnih aparatov, ki vam bodo v pomoč pri vsakodnevnih opravilih ali ob posebnih priložnostih.

Odločeni smo, da bomo ustvarili linijo majhnih gospodinjskih aparatov, v kateri boste našli prav vsako napravo, ki ste si jo kadarkoli zaželeli.

Vse, kar potrebujete za pripravo, kuhanje, shranjevanje, postrežbo in UŽIVANJE v hrani - Delimano ponuja prav vse, sedaj v čudovitih barvah!

V kuhinji nikdar ni dovolj zabavnih pripomočkov. Prekrasna rezalna deska iz zelenega bambusa, eleganten pogrinjek za mizo ali prisrčna rdeča ponev za palačinke - z našimi izdelki vaša kuhinja in jedilnica nikdar ne bosta povprečni ali dolgočasni.

Z izborom pisane kuhinjske posode v svojem predalu boste nestrpno šteli minute, ki vas ločijo od priprave naslednjega zajtrka, kosila ali večerje.

Z Delimanom je kuhanje praznovanje!

Stopite v svet radostnega kuhanja!

Pri Delimanu se vse vrti okoli kuhanja. Z veseljem delimo kuharske ideje, recepte, ideje za postrežbo (in seveda jemo). A še vedno smo osredotočeni na isto stvar: ustvarjanje rešitev, ki prinašajo radost v prav vsak vidik kuhanja.

Po uspešnem začetku in razvoju smo ponosni, da smo uspeli ustvariti celotno linijo kuhinjskih izdelkov, ki jih potrebujete za:

  • pripravo
  • kuhanje
  • postrežbo hrane

To je torej naša zgodba

Ko obiščete katero od naših prodajaln, vas vedno čaka iskrena dobrodošlica, in ko pokličete našo prijazno ekipo na 080 14 74, boste vedno dobili dobre nasvete in odlično storitev - naša ekipa za podporo strankam odlično pozna prav vse naše izdelke.

Resnično upamo, da vam bo nakupovanje pri nas v užitek in da vam bodo naši izdelki všeč vsaj toliko, kot so nam.

Veselimo se, da se kmalu srečamo.

Vaša Delimano ekipa

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci