V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vašim potrebam sledimo

že več kot 25 let

Spoštovani obiskovalec,
pozdravljeni in dobrodošli na tej strani, na kateri boste izvedeli nekaj o nas. V nekaj besedah vam bomo pojasnili, kako se je začela naša zgodba, kaj nas žene naprej, kaj načrtujemo in seveda tudi kdo smo. Morda menite, da sta bistvo Studia Moderna le dve najbolj znani znamki, Dormeo in Top Shop,… vendar ponujamo in ustvarjamo še mnogo več. Ostanite z nami in nadaljujte z branjem ... obljubljamo vam, da je zgodba zanimiva!

Studio Moderna je bil ustanovljen v Sloveniji leta 1992. Naši začetki so bili skromni, a skozi leta je Studio Moderna postal ena izmed slovenskih največjih in najbolj mednarodnih zgodb o uspehu. Naša pot je bila polna izzivov, a vedno smo verjeli, da je s trdim delom ter veliko vneme in znanja mogoče prav vse.

Naši začetki

Vse se je začelo leta 1992 v majhni garaži v Zagorju, majhnem mestu sredi Slovenije, ko je soustanovitelj Studia Moderna Sandi Češko začel s prodajo izdelka za lajšanje bolečin v hrbtu, imenovanega Kosmodisk. Izdelek je spremenil življenja na tisoče ljudi, ki so trpeli zaradi bolečin v hrbtu, saj je bil edini učinkovit izdelek na trgu, ki ni deloval na podlagi zdravil.

Po začetnem uspehu s Kosmodiskom je podjetje začelo rasti in svojo pot nadaljevalo z naslednjo znamko, Top Shop, ter začelo uvajali večkanalno poslovno strategijo. S prvo televizijsko reklamno reportažo, ki je bila objavljena junija 1996, se je za podjetje začelo novo obdobje - lotilo se je direktnega marketinga in nikdar več ozrlo nazaj.

A ena stvar se ni nikoli spremenila. Vse od prvega dne je podjetje vrednost svojih izdelkov merilo po tem, kako so pomagali ljudem.

Zavezanost zadovoljstvu strank je bila vedno najvišja prioriteta in še danes vodi poslovne odločitve podjetja.

Kdo smo danes?

Studio Moderna je danes vodilna večkanalna platforma za spletno prodajo in direkten stik s strankami v Srednji in Vzhodni Evropi, Rusiji in Kazakhstanu.

Tu je nekaj številk, na katere smo ponosni:

Najdete nas lahko v

21 evropskih državah

Naši izdelki so na voljo v

390 prodajalnah naših blagovnih znamk

Ustvarili smo

140+ spletnih strani v 21 jezikih

Udobno nakupovanje od doma ponujamo znotraj

360+ TV kanalov

Na vaš klic čaka

3000 agentov v 33 klicnih centrih

Nagovarjamo

360 milijonov strank

Naše znamke

Skozi leta smo ugotovili, kaj naše stranke resnično potrebujejo. Ker smo okoljsko zavedni, smo združili vaše želje in naše hotenje, da naredimo vse potrebno, da zaščitimo našo dragoceno naravo, zato smo razvili različne blagovne znamke. Verjamemo, da so naše znamke izboljšale življenja ljudi na različnih pomembnih področjih - spanje, prehranjevanje, zdravje, telesna pripravljenost, zavezujemo pa se, da bomo storili še več, da vam lahko ustrežemo.

Od prvih do najnovejših blagovnih znamk

Vpliv naših znamk ni omejen le na države v našem jedrnem območju, ki vključuje trge Srednje in Vzhodne Evrope, pač pa velike uspehe dosegamo tudi na mednarodnih trgih.

Vaš hrbet vam bo hvaležen!

Kosmodisk - že od leta 1992

KOSMODISK® je kot edini tovrstni ne-farmacevtski izdelek na trgu že od samega začetka postal sinonim za varno, učinkovito in enostavno rešitev bolečin v hrbtenici in sklepih.

KOSMODISK® je klinično preizkušen medicinski pripomoček, njegovo učinkovitost pa je v več kot 20 letih potrdilo že na milijone zadovoljnih strank.

Kliknite tu in obiščite spletno trgovino Kosmodisk

TV prodaja

Top Shop - že od leta 1996

Od skromnih začetkov na slovenski komercialni televiziji do ene največjih večkanalnih maloprodajnih verig v Srednji in Vzhodni Evropi - Top Shop je zagotovo ena izmed naših najbolj prepoznavnih blagovnih znamk. Izdelki Top Shop so bili in so vedno unikatni in skrbno izbrani, zato ni nič čudnega, da so našli svojo pot v milijone domov, kjer ljudem pomagajo do boljšega, bolj zdravega življenja.

Izdelki Top Shop so bili in so vedno unikatni in skrbno izbrani, zato ni nič čudnega, da so našli svojo pot v milijone domov, kjer ljudem pomagajo do boljšega, bolj zdravega življenja.

Kliknite tu in obiščite spletno trgovino TopShop

Dober nočni spanec

Dormeo - že od leta 2002

Dormeo je v zadnjih 12 letih postal sinonim za boljši, bolj zdrav spanec. Dormeo je svojo pot začel z enim samim ležiščem, skozi leta trdega dela pa je zrasel v blagovno znamko spanja in življenjskega sloga z več kot 300 različnimi izdelki.

Izdelke Dormeo lahko najdete v več kot 30 državah po vsem svetu, kjer ljudem pomagajo do boljšega in bolj zadovoljujočega spanca.

Kliknite tu in obiščite spletno trgovino Dormeo

Odlična kuha se začne tukaj

Delimano - že od leta 2010

Delimano je blagovna znamka z eno očitno strastjo - kuhanjem. Vse skupaj se je začelo s keramično posodo, a Delimano naglo širi svojo ponudbo z vsemi vrstami kuhinjskih potrebščin, v katere se boste preprosto zaljubili.

Naš cilj je, da postanemo vrhunska znamka kuhinjskih izdelkov v Evropi, ki ponuja premišljeno oblikovane, tehnološko napredne, inovativne in kreativne kuhinjske rešitve, ki zagotavljajo zdravo in okusno izkušnjo kuhanja.

Kliknite tu in obiščite spletno trgovino Delimano

Enostavno vitalnost

Wellneo - že od leta 2010

Wellneo je znamka, specializirana na zdravje, telo in življenje, ki ponuja prehranska dopolnila, izdelke za nadzorovanje telesne teže, vadbene izdelke in ekološke/bio izdelke.

Filozofija znamke Wellneo se osredotoča na promocijo holističnega pristopa do telesa, saj ponuja izdelke, ki vam lahko pomagajo do bolj zdravega življenjskega sloga.

Kliknite tu in obiščite spletno trgovino Wellneo

Verjamemo ...

... da si prav vsakdo zasluži dostojno življenje. Verjamemo, da bi vsak otrok moral na počitnice in vsak večer dobiti svojo večerjo.

Verjamemo, da je narava naša najboljša prijateljica in naša največja dobrina. Verjamemo, da so ljudje v svojem bistvu dobri …

In zato toliko truda in sredstev vlagamo v ustvarjanje boljšega sveta.

Družbena odgovornost

V Studiu Moderna razumemo, da smo tudi del skupnosti. Zato čutimo obvezo, da pomagamo - lačnim otrokom, osamljenim starejšim, družinam v stiski, žrtvam naravnih katastrof … Sodelujemo v različnih humanitarnih akcijah ter pomagamo reševati najbolj ranljive in depriviligirane družbene skupine.

Kot delodajalec verjamemo v zanesljive vrednote, zdravo delovno okolje in vodstvo, ki pomaga razvijati potenciale, zmožnosti in voljo vsakega posameznika.

Z veseljem pomagamo

 • Prostovoljci POTA Madagaskar

   

  Podarimo objem

  V podjetju Studio Moderna se zavedamo, da nihče od nas ni otok, da smo povezani drug z drugim in da se vsak od nas kdaj znajde v socialni stiski.

 • Humanitarno-medicinska odprave v Ugando

   

  Dormeo Objem topline

  V skladu z vrednotami trajnostnega razvoja zato predvsem v okviru blagovne znamke Dormeo posebno pozornost posvečamo človekoljubnim in humanitarnim akcijam.

 • Dekliški pevski zbor Gimnazije Kranj

   

  Vi odločate, mi doniramo

  Vsak mesec podarjamo do
  1.000 € humanitarnim projektom, posameznikom v stiski, pa tudi športnim in kulturnim društvom.

 • Skavti Poljanske doline

   

  Prijavite se in glasujte!

  Za sodelovanje v naslednjem mesecu se prijavite do vključno 24. dne v tem mesecu. Več o Dormeo Objemu topline lahko preberite tukaj.

Ekološka odgovornost - zmanjševanje vpliva na okolje

Radodarnost zemlje ni neskončna. Tega bi se morali zavedati vsi - zato v Studiu Moderna temu posvečamo posebno pozornost pri vsakem segmentu našega dela. Zavedamo se, da je naš vpliv majhen, obenem pa verjamemo, da šteje prav vsak korak.

Trdo delamo, da ustvarjamo nove, trajnostne materiale za izdelke blagovnih znamk Dormeo in Delimano, investirali smo v naravi prijazno transportno sredstvo, zložljivo kolo Bigfish, in vedno pomagamo, ko družba potrebuje naš prispevek. Ne nazadnje je ekološki način življenja toplo dobrodošel tudi v naših pisarnah.

Ekološka odgovornost v naših izdelkih

 • Naravi prijazni materiali, ki so primerni za recikliranje

  Vsak izdelek Dormeo je izdelan iz materialov, ki jih je moč popolnoma reciklirati. Poleg tega pa ob dostavi novega ležišča poskrbimo tudi za odvoz starega.

 • Ceramica® naravi prijazni materiali na vašem štedilniku

  Keramična kuhinjska posoda Delimano je izdelana iz gline - povsem naravnega materiala, ki je prijazen do vas in do našega planeta.

 • Dotik narave v vašem domu

  Nekateri izdelki Dormeo so narejeni iz naravnih materialov - eukaliptusa, bambusa in aloe vera.

 • Varčevanje z energijo

  Veliko naših izdelkov skrbi, da bo vaše gospodinjstvo porabilo manj energije in na ta način skrbi tudi za naravno okolje.

Ekološka odgovornost v naših pisarnah

 • Ločevanje odpadkov

  Ravnanje z odpadki je pomemben del našega vsakodnevnega dela. Skoraj vsi pisarniški odpadki gredo v recikliranje. Prenehali smo tudi z uporabo kavnih lončkov za enkratno uporabo.

 • Filtrirana voda iz pipe

  Naše zaposlene spodbujamo, da pijejo vodo iz pipe, zato smo namestili filtre, ki zagotavljajo bolj zdravo, bolj okusno vodo. Ne odobravamo uporabe vodomatov.

 • Energetska učinkovitost

  V naših pisarnah je vsaka miza opremljena z energetsko učinkovito svetilko s senzorjem, ki tekom dneva uravnava količino svetlobe.

 • Naravi prijazna darila

  Radi širimo svoje navdušenje nad ekologijo, sploh med otroci. Naša božična darila so zato vedno izdelana iz naravnih materialov, ki so primerni za recikliranje.

To smo torej mi

Dragi kupec,
to je bila naša zgodba. Zgodba o tem, kaj počnemo, kaj nas žene ter kako prispevamo in vračamo družbi. Nič od tega ne bi bilo mogoče brez vas. Vi ste razlog, da vsako jutro vstanemo, in radi bi se vam zahvalili za to.

Torej - hvala, da ste del naše zgodbe. Iskreno upamo, da smo vam lahko v pomoč in da bomo imeli priložnost, da vam ponudimo še več naših odličnih izdelkov.

Vaša ekipa Studia Moderna

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci