V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Smernice za kuhanje

1–10 od 23

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Kaj najraje kuhajo in jedo različna znamenja zodiaka

  Kaj najraje kuhajo in jedo različna znamenja zodiaka

  Ste vedno v zadregi, ko pričakujete goste, ker ne veste, kaj jim skuhali? Vas pogosto skrbi, da ljudem določene jedi ne bodo všeč? Poznati morate le njihovo znamenje zodiaka, pa bo vse povsem enostavno!
  Preberi več 
 • Poznate pomen svojega najljubšega jagodičevja?

  Poznate pomen svojega najljubšega jagodičevja?

  Imate radi jagodičevje? Odlično, vsebuje namreč ogromno snovi, ki zelo dobro vplivajo na vaše telo, poleg tega pa je tudi nadvse slastno. A kaj pravzaprav veste o svojem najljubšem jagodičevju? Ali veste, da imajo ti sadeži svoje osebnosti in svoja življenja? Ne? Potem pa le berite naprej!
  Preberi več 
 • 9 ultimativnih kuharskih zaobljub

  9 ultimativnih kuharskih zaobljub

  Čas novoletnih zaobljub je že za nami, nekatere smo že opustili, spet z drugimi se še vedno trudimo. Pa ste letos sprejeli tudi kakšne kuharske zaobljube? Nikoli ni prepozno! Predstavljamo vam 9 takih, ki bodo izboljšale kakovost vaše hrane in vašega življenja na splošno! Vas zanima, katere so te zaobljube? Morda pa že celo uresničujete katero od njih …
  Preberi več 
 • Kaj vaš najljubši sadež pove o vaši osebnosti?

  Kaj vaš najljubši sadež pove o vaši osebnosti?

  Obožujete banane? Jabolka? Hruške? Pomaranče? Grozdje? Morda kaj bolj eksotičnega? Mango? Lubenice? Ananas? Vaš najljubši sadež veliko pove tudi o vaši osebnosti – vas zanima, kaj?
  Preberi več 
 • Je vaša kuhinja pripravljena na vijolično preobrazbo?

  Je vaša kuhinja pripravljena na vijolično preobrazbo?

  Kako pisana je vaša kuhinja? Če je bolj dolgočasna, bela in enolična, je morda čas za spremembo. Prvi korak je seveda novi vijolični Nutribullet, a zakaj bi se ustavili pri tem? Vijolična je definitivno ena od najboljših barv za kuhinjske dodatke, obenem pa se odlično ujema tudi s številnimi drugimi barvami, še posebej s črno, belo in rumeno, pa tudi z modro, rdečo, oranžno in rožnato. Ste pripravljeni na kuhinjsko preobrazbo v le nekaj enostavnih korakih?
  Preberi več 
 • Tejani navdušena nad Delimano aparatom za sladoled

  Tejani navdušena nad Delimano aparatom za sladoled

  Tudi kuharska mojstra Tejani prisegata na slasten domač sladoled, zamrznjen jogurt ali sorbet. S pomočjo Delimano Clarity aparata za sladoled sta pripravila Snickers frozen jogurt s piškoti. Za vse, ki bi se z njim radi sladkali, sta objavila svoj recept.

  Preberi več 
 • Sadje in zelenjava za zimske dni

  Sadje in zelenjava za zimske dni

  Se pripravljate, da ustvarite svojo ozimnico? Slastno sadje in zelenjava vas lahko spremljata skozi celo zimo, če ju jeseni pravilno shranite. Proces je res zelo enostaven in vsekakor vreden truda, saj boste lahko v zimskih dneh uživali v odličnih sadnih in zelenjavnih dobrotah. Izberite svoje najljubše vrste in spoznajte prave načine za shranjevanje!

  Preberi več 
 • Privoščite si sladoled - brez slabe vesti

  Privoščite si sladoled - brez slabe vesti

  Obožujete sladoled – a obenem nenehno bijete boj z odvečnimi kilogrami? Sladka pregreha resda ne spada med najbolj dietne in najbolj zdrave jedi na svetu, a s pametno izbiro in postavljanjem meja si lahko tudi sladoled privoščite povsem brez slabe vesti. Vas zanima, kako lahko to slastno ledeno kremo vključite v svoj zdrav življenjski slog?

  Preberi več 
 • Prav posebno razvajanje za vašo najdražjo

  Prav posebno razvajanje za vašo najdražjo

  Si želite za svojo mamo ali ženo, partnerko, punco ... storiti nekaj res posebnega? Naj gre za posebno priložnost ali le običajen dan – lepe geste, ki pokažejo, da ste se pripravljeni potruditi le za njo, so vedno odlično sprejete. A ker praznujemo materinski dan, je morda sedaj ravno pravi čas, da poskrbite za kakšno prav posebno razvajanje. Mi smo pripravili nekaj idej, na vas pa je, da jih uresničite…

   

  Preberi več 
 • Postanite bolj eko z 10 enostavnimi, zelenimi odločitvami

  Postanite bolj eko z 10 enostavnimi, zelenimi odločitvami

  Okoljske teme so dandanes prisotne povsod, vsi se zavedamo pomena trajnostnega razvoja in nihče od nas ni imun na posledice, ki jih puščamo na našem planetu. Vendar pa ob temeljitem razmisleku večina izmed nas ugotovi, da je naše življenje in ravnanje še vedno precej nezeleno. Predstavljamo vam 10 zelenih odločitev, ki so preproste, zabavne, od vas ne bodo zahtevale preveč, obenem pa bodo izboljšale kvaliteto vašega življenja. Preizkusite jih!

  Preberi več 

1–10 od 23

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci