VAKUUMSKO MEŠANJE IN
MAKSIMALNA ZAŠČITA HRANIL

Odkrijte vse prednosti vakuumskega mešanja, ki preprečuje oksidacijo, zagotavlja večje hranilne vrednosti živil in ohranja originalno aromo in okus vaših najljubših smutijev, napitkov, juh, omak in še veliko več. Nov vakuumski mešalnik MultiFresh je prihodnost mešalnikov in prihodnost priprave hrane.

Funkcije

 • Vakuumsko mešanje
 • Mešanje
 • Vakuumsko zapiranje
 • Pulzno mešanje
 • Mešanje s kuhanjem

Vakuumsko mešanje

S pomočjo zmogljive črpalke se ustvari podtlak (P=-40kPa) in iz posode za mešanje odstrani zrak, s tem pa prepreči oksidacijo živil med mešanjem. Za mešanje nato poskrbi motor z močjo 800 W in 25.000 obrati na minuto, ki zagotavlja popolnoma gladko teksturo.

Mešanje

Funkcijo običajnega mešanja lahko uporabljate s posodo za mešanje ali posodo za juhe. S 25.000 obrati na minuto bodo rezila brez težav zmešala vse sestavine.

Vakuumsko shranjevanje

S pomočjo zmogljive črpalke ne boste vakuuma ustvarili samo v posodi za mešanje, ampak boste lahko zrak izsesali tudi iz priročnih posod in vrečk za shranjevanje. Tako boste lahko živila lahko shranili za dalj časa, ohranila pa bodo tudi sokove, vlažnost in okus.

Pulzno mešanje

S funkcijo pulznega mešanja boste lahko brez težav mešali ali mleli tudi bolj kompaktne sestavine in celo drobili led. Sestavine za peko in osvežujoče poletne pijače boste pripravili samo s pritiskom na gumb.

Mešanje s kuhanjem

V samo 20 minutah pa boste skuhali tudi okusne juhe, polne vitaminov in hranilnih snovi. Grelni element bo vsebino segrel do 70°C, kar je optimalna temperatura za kuhanje*, saj ni prevroča in ne vpliva na hranilne snovi v hrani. *Temperatura za kuhanje večino zelenjave, razen krompirja. Priporočamo, da krompir predhodno skuhate.

Kateri smuti bi izbrali?

Smuti, ki ga pripravimo z vakuumskim mešalnikom MultiFresh vsebuje do 74% več vitaminov A, C in E v primerjavi s smutiji, ki jih pripravimo z običajnim mešalnikom.

Smuti, ki ga zvečer pripravimo z vakuumskim mešalnikom MultiFresh, bo imel zjutraj več vitamina A kot smuti, ki ga pripravimo zjutraj v običajnem mešalniku brez funkcije vakuumskega mešanja.

Običajno mešanje

Vakuumsko mešanje

Brez
penjenja
Brez
oksidacije
Brez
separacije
 • 38% več vitamina A*
 • 27% več vitamina B*
 • 114% več vitamina C*
*V primerjavi s smutijem, pripravljenim v običajnem mešalniku.

V kompletu MultiFresh boste prejeli

 1. osnovno enoto z 800 W moči (25.000 vrtljajev na minuto),
 2. vrč za segrevanje s prostornino 1200 ml,
 3. kozarec za mešanje s prostornino 700 ml,
 4. rezilo s šestimi krilci iz nerjavečega jekla s premazom iz titana,
 5. posodico s prostornino 200 ml in dvokrilnim rezilom za mletje,
 6. vakuumsko enoto,
 7. vakuumsko črpalko.
1 2 3 4 5 6 7

Zakaj je MultiFresh tako poseben?

V spodnji tabeli lahko preverite glavne razlike med mešalnikom MultiFresh in mešalnikom Nutribullet. Tako boste hitro razumeli, zakaj je MultiFresh tako poseben in drugačen od običajnih mešalnikov.

 
Ime izdelka
Opis
Moč
Število obratov na minuto
Rezilo
Kozarec za mešanje
Vakuumska enota
Vrč za segrevanje
Vgrajen grelec
Posodica za mletje
Vakuumska črpalka
Funkcije
Vakuumsko mešanje
Vakuumiranje
Kuhanje
Mletje
Pulziranje
E-knjiga receptov
Cena

Ko zrak postane sovražnik

Ko hrana in živila stojijo na zraku, so podvržena oksidaciji, kar pomeni izgubo svežine, hranilnih snovi in hranilne vrednosti. Prva očitna prednost novega vakuumskega mešalnika MultiFresh je tako vakuumsko mešanje.

Izberite sestavine, postavite jih v kozarec za mešanje, izberite način vakuumskega mešanja in pritisnite na gumb – vakuumska enota bo iz kozarca pred mešanjem odstranila ves zrak – tako se ne bo mešal med sestavine, odsotnost zraka pa bo preprečila tudi vse negativne učinke oksidacije.

 • Brez oksidacije
 • Ohranjanje vitaminov
 • Pristen okus
 • Oksidacija
 • Izguba vitaminov
 • Brez okusa
MultiFresh

Št. ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Revolucionirajte mešanje z vakuumskim mešalnikom MultiFresh – to ni samo običajen mešalnik, to je zaščitnih hranilnih snovi in še mnogo več. To je inovativna naprava 5v1, ki lahko vakuumsko meša, meša, vakuumsko zapira, kuha in melje, hkrati pa poskrbi za optimalno svežino vseh sestavin za vaše najljubše smutije, juhe in obroke.

Vakuumski mešalnik MultiFresh si lahko zagotovite tudi na obroke, preprosto in brez obiska banke, za samo 12,97€ na mesec. Člani kluba Club 5* pa prihranite še več.

Redna cena: 149,99 €


Akcijska cena: 69,99 €

66,49 € Club 5*
         

Zaščita hranilnih snovi s pomočjo vakuuma

 • 1

  Vakuumsko shranjevanje ohranja kakovost živil dalj časa, celo dneve ali tedne dalj kot shranjevanje v plastičnih posodah ali vrečkah.

 • 2

  Živila in jedi, ki so vakuumsko shranjene, imajo boljši okus. Shranjevanje brez zraka zadrži vlago, sokove in okus do te mere, da boste brez težav opazili razliko v okusu.

 • 3

  Vakuumsko shranjevanje preprečuje nastanek plesni in razmnoževanje bakterij, ki se ne morejo razvijati brez kisika, zato se hrana ne pokvari.

Multifresh z Ano Klašnja

"V domačem okolju pridelana zelenjava in sadje & Multifresh. Moja popolna kombinacija vsak dan"

"Zadovoljna mama, zadovoljni moji najdražji"

"Multifresh mi odlično pomaga vzdrževati ravnovesje med zdravimi in hitrimi obroki"

"Noben obisk me ne more presenetiti. Mini prigrizki pripravljeni 1 2 3."

"Jutra so moj najlepši del dneva, če jih pričnem tako, kot si najbolj želim"

Postanite nova oseba v samo 21 dneh

Odkrijte nove recepte, izboljšajte svoje počutje in se začnite prehranjevati bolj zdravo z 21-dnevnim prehranskim načrtom za vakuumski mešalnik Multifresh.

Preprosti, okusni in zdravi recepti in ideje za 4 dnevne obroke vsak dan. Začnite z najboljšo dogodivščino v svoji kuhinji s prenosom brezplačne knjižice z več kot 80 recepti še danes!

Prenesite brezplačno e-knjižico

Nadgradite svoj vakuumski mešalnik MultiFresh

Vakuumske posode MultiFresh

Več

Vakuumske vrečke MultiFresh

Več

Vakuumski zamašek MultiFresh

Več

Set dodatkov za procesiranje hrane

Več

Bogata ponudba ponev, loncev, kozic in druge posode, tako tiste s keramično prevleko kot posod iz nerjavečega jekla. Za vaše najboljše kuharske užitke!

© Studio Moderna 2019

MultiFresh

Št. ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Revolucionirajte mešanje z vakuumskim mešalnikom MultiFresh – to ni samo običajen mešalnik, to je zaščitnih hranilnih snovi in še mnogo več. To je inovativna naprava 5v1, ki lahko vakuumsko meša, meša, vakuumsko zapira, kuha in melje, hkrati pa poskrbi za optimalno svežino vseh sestavin za vaše najljubše smutije, juhe in obroke.

Vakuumski mešalnik MultiFresh si lahko zagotovite tudi na obroke, preprosto in brez obiska banke, za samo 12,97€ na mesec. Člani kluba Club 5* pa prihranite še več.

Redna cena: 149,99 €


Akcijska cena: 69,99 €

66,49 € Club 5*

!-- Product Collection for compare table -->

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci

Naše poslovalnice so trenutno zaprte.

Osebni prevzem je možen v izbranih poslovalnicah. TUKAJ.