V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravo prehranjevanje

1–10 od 61

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Vnaprej pripravljen smoothie za zajtrk? Zakaj pa ne!

  Vnaprej pripravljen smoothie za zajtrk? Zakaj pa ne!

  Kaj si običajno privoščite za zajtrk? Če imate – tako kot večina med nami – običajno težave s tem in se nikakor ne morete odločiti, kaj bi pojedli za najpomembnejši obrok dneva, imamo za vas idejo: zakaj si ne bi privoščili slastnega smoothieja?

  No, verjetno predvsem zato, ker se vam ga zjutraj res ne ljubi delati, pa tudi časa nimate dovolj, če pa si ga pripravite že zvečer, pa je do jutra že precej manj okusen in privlačen, saj oksidacija pač naredi svoje. A obstaja način, da to težavo rešite ...

  Preberi več 
 • Kako zdrav je v resnici vaš smoothie?

  Kako zdrav je v resnici vaš smoothie?

  Smoothieji so super zdrava reč – to vemo vsi. Pa je to tudi res? Smoothieji so seveda polni sadja in zelenjave, ki vsebuje dragocene vitamine in minerale, da sploh ne omenjamo vlaknin, beljakovin in dobrih ogljikovih hidratov.

  A če jih ne pripravljate prav, lahko smoothieji dejansko negativno vplivajo na vaše zdravje, kar je resnično škoda. Bi radi vedeli, kako se temu izogniti?

  Preberi več 
 • 8 nasvetov za zdravo prehrano

  8 nasvetov za zdravo prehrano

  Jejte raznolike jedi, da si zagotovite uravnoteženo prehrano in svojemu telesu nudite vsa hranila, ki jih potrebuje.

  Preberi več 
 • Kava ali čaj – kaj je bolj zdravo?

  Kava ali čaj – kaj je bolj zdravo?

  Ste v dilemi, ali je bolj zdravo piti kavo ali čaj? Ni potrebe. Obe svetovno popularni pijači imata številne dobrodejne lastnosti za naše zdravje. Preberite, katere potrjuje tudi znanost.

  Preberi več 
 • Presenetljiva resnica o polnomastnem mleku

  Presenetljiva resnica o polnomastnem mleku

  Že desetletja sta posneto in polposneto mleko veljala za bolj zdravo izbiro od polnomastnega, toda slednje je nemara bolj zdravo za vaše srce, kaže najnovejša danska raziskava.
  Preberi več 
 • Katero hrano morate nujno oprati

  Katero hrano morate nujno oprati

  Na tem seznamu so živila, ki jih zagotovo že perete, vendar pa vas bo presenetilo, katera hrana je najbolj umazana in jo boste odslej zagotovo vedno oprali pred uživanjem.
  Preberi več 
 • Zakaj bi morali piti mleko s česnom

  Zakaj bi morali piti mleko s česnom

  Zveni neokusno, ni res? Pravzaprav pa sploh ni, poleg tega pa lahko pitje mleka s česnom precej izboljša kakovost vašega življenja, saj bi naj pozitivno vplivalo na zdravje. Vas zanima, kako lahko pripravite ta napitek in pri katerih zdravstvenih težavah vam lahko pomaga?
  Preberi več 
 • 6 pasti dietnih gaziranih pijač – kako nezdrave so v resnici?

  6 pasti dietnih gaziranih pijač – kako nezdrave so v resnici?

  Ste doslej uživali v pitju gaziranih pijač, zdaj pa ste se odločili, da jih zamenjate za dietne? Ali ste »zaradi zdravja« dietne gazirane pijače pili že sedaj, pa ste nazadnje ugotovili, da niste nič bolj zdravi, nič bolj fit, in se pravzaprav ne počutite nič bolje?

  Če razmišljate o tem, da niso nezdrave zgolj sladkane gazirane pijače, temveč tudi dietne, potem imate prav. Skrivajo se sicer za napisom »diet« in ne vsebujejo navadnega sladkorja ali se ponašajo zgolj z nekaj malega kalorijami, vendar to še zdaleč ne pomeni, da so zdrave. Preberite, katere so njihove slabosti in kako se lahko spremenita vaše zdravje in počutje, če se jim odrečete enkrat za vedno.

  Preberi več 
 • Kako jesti zdravo za malo denarja?

  Kako jesti zdravo za malo denarja?

  Zdrava hrana veliko stane, ni res? Včasih že, vendar se da z malce iznajdljivosti zdravo jesti tudi, ne da bi vam za to bilo treba zapraviti celo premoženje. Vas zanima, kako lahko jeste poceni, a zdravo?
  Preberi več 
 • 5 stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za veganstvo

  5 stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za veganstvo

  Veganstvo v zadnjem času postaja vse bolj priljubljena življenjska odločitev, ki številnim ljudem prinaša številne prednosti in odlične občutke. A še preden se veganstvu dokončno zavežete, bi morali vedeti nekaj stvari.
  Preberi več 

1–10 od 61

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 14 74
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši Delimano svetovalci